Nyheter

Här skriver vi om nyheter i vårt sortiment och annat som händer i gårdsbutiken.


I år 2016 öppnar vi vår gårdsbutik den 7:e maj. Det är fyllt med varor i hyllor, kylar och frysar. Dagen till ära har vi ekologiskt café med goda bakverk och våfflor. Den 7:e maj är det evenemanget Vårspiran i Gnestabygden med kosläpp, grissafari (hos vår granne) och mängder med fler spännande upplevelser. Vi räknar med mycket folk i butiken den dagen. Varmt välkommen!


Nu är gårdsbutiken åter öppen för säsongen 2015. Hyllorna, kylen och frysen är fyllda med massor med gott från Sörmland. Öppet fredagar 16-18 och alla andra tider enligt överenskommelse. Varmt välkommen!


I lördags (11 oktober) var tre olika familjer och handlade i gårdsbutiken. De hade mejlat och bokat tid för att få komma och titta. Både fårskinn, keramik, ägg och en massa andra ätliga delikatesser följde med i deras påsar hem. Välkommen du också!


Nu finns det risk att det blir kallt på nätterna och burkar och flaskor kan frysa sönder i butiken. Därför är det nu stängt på fredagarna. Men det går att komma och handla ändå. Ring först så plockar vi fram.


Vilken härlig säsong det varit och vad roligt det är att träffa alla kunderna i gårdsbutiken. Vi har fredagsöppet som vanligt hela augusti och troligtvis hela september. Just nu har vi fyllt vårt lager med vilda produkter. Välkommen in!


Vecka 21 är det Rabarberfestival i Sörmland. Gårdsbutiken håller öppen både lördagen 24/5 och söndagen 25/5 kl 10.00 – 16.00. Dessa dagar gästas vi av textilkonstnär Marianne Lundgren som har med sig sina fina produkter med rabarbermotiv. På söndagen (mors dag) kan man även gå med på en matvandring. Förbokning krävs.


10 maj var det dags för ”Kosläppet” i Gnesta kommun. Samma dag premiäröppnade vi vår gårdsbutik. Under dagen hade vi ungefär 130 besökare.